Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen

Institut Esthederm

Nieuwe behandelingen van Esthederm

Omdat iedere huid verschillend is, richten de verzorgingsproducten van Institut Esthederm zich op de verschillende disfuncties van de huid. 

De verzorgingsproducten van Institut Esthederm voeden de huid en leren haar om zélf in te staan voor haar eigen schoonheid. De producten van Institut Esthederm respecteren een bio-ecologisch schoonheidscharter. 
 

 

Intensieve evenwichtsherstellende verzorging


Onmiddellijk de verschillende storingen (hydratatie, gevoeligheid, zuiverheid) van de huid behandelen en haar duurzaam heropvoeden. Omdat een onevenwichtige huid sneller verouderd.

3 verschillende maskers

  • Aqua Intensif: Langdurig hydraterende verzorging en comfort.

    Resultaat: Zorgt voor een soepele, stralende en comortabele huid. Rimpels worden opgevuld

  • Calm Intensif:Kalmerende verzorging, zachtheid, langdurige verzachting.

    Resultaat: De huid wordt onmiddellijk verzacht en is beter beschermd tegen externe agressies.

  • Pure Intensif: Zuiverende verzorging, mat resultaat, onzichtbare poriën.

    Resultaat: Verminderd onvolkoomheden. De huid ziet er zichtbaar zuiverder uit, de huidkorrel is verfijnd, de poriën vernauwd, de teint verhelderd.


Voor wie

Jong publiek, ideale kennismakingsbehandeling, mensen met dedeshydrateerde, gevoelige of onzuivere huid.

 

Prijs : € 66,00

     

 

Osmoclean - reinigende expres-verzorging

 

Standaard karakteristiek ontvangstritueel van Esthederm. Zorgt voor een intensieve en diepe reiniging van het gelaat. Maakt het mogelijk om de huid goed voor te bereiden om de indringing van actieve stoffen en de doeltreffendheid van de behandeling te verbeteren.


Voor wie

Occassionele klanten, jonge vrouwen, ideaal als proefverzorging


Resultaat

De huid wordt diep gereinigd, voorbereid op de behandelingen en is meer ontvankelijk voor de actieve stoffen. De huid is energiek en verfrist.


Prijs : € 59,00


 

Lumière Verzorging


Een meer homogene en stralende teint vanaf de eerste behandeling.


Voor wie

Rokers, pigmentvlekken, doffe onregelmatige huid met een gebrek aan helderheid.


Resultaat

De teint ziet er stralend en helder uit, vlekken vervagen en de teint is egaler.


 

Prijs : € 66,00


 

Oxypeeling


Een zachte peeling ontworpen voor esthetische professionals voor een onmiddellijke glans. Zorgt voor een verbeterde en versnelde cel vernieuwing. Een ware zuurstof-boost voor de huid!


Voor wie

Mensen die meer glans willen, een gerevitaliseerde huid wensen. Toevoeging op de behandeling van pigmentvlekken.


Resultaat

Diepe rimpels en kraaienpootjes vervagen. Recente littekens en onregelmatig reliëf worden verbeterd. Pigmentvlekken verminderen. Een stralende en glanzende teint. Kalmeert en verzacht de meest fragiele en reactieve huid.


Prijs : € 80,00

 

Seizoensgebonden behandelingen


De huid doorheen de seizoensovergangen helpen.


Voor wie

Vrouwen die hun huid willen aanpassen aan de seizoensgebonden behoeften. Leuk als geschenk en voor mensen die een aangename en ontspannende verzorging wensen.


Resultaat

Lente - Zomer:  Detoxbehandeling: Levendige, anti-doffe teint, hydratatie, soepelheid, stralendheid en vitaliteit. Vermindert de tekenen van vermoeidheid.
Herfst - Winter:  Cocoonbehandeling: Comfort, voeding en revitalisatie. Zachtheid, stralendheid en regeneratie.


Prijs : € 70,00


 

Jeugdigheidsbehandelingen


Algemene verbetering van de huidkwaliteit, diepe versteviging, rimpels en kraaienpootjes verminderen, huidverslapping tegengaan, gezichtscontouren verbeteren, hormonale tekorten compenseren, microcirculatie activeren.

 

Active Repair

 

Voor wie

Mensen die bezorgd zijn over rimpels en een corrigerende behandeling wensen, mensen met tekenen van vermoeidheid of een doffe teint.


Resultaat

Rimpels worden gladgestreken en de huid wordt diep hersteld. De huid is fris, ontspannen en straalt. Tekenen van vermoeidheid worden weggeveegd.


Lift & Repair

  

Voor wie

Mensen die een verlies aan stevigheid en volume, rimpels en expressierimpels willen behandelen. Vrouwen die een natuurlijk alternatief zoeken op esthetische ingrepen.
Resultaat
De gezichtscontouren worden hertekend, het gezicht wordt opnieuw gemodelleerd. De huid ziet er weer voller en gelift uit. Rimpels en kraaienpootjes worden gladgestreken.


Cyclo

 

Voor wie

Vrouwen vanaf 55 jaar. Voor, tijdens en na de menopauze. Diepe rimpels, verlies aan dichtheid, elasticiteit en stevigheid. Doffe huid, gebrek aan comfort en glans.


Resultaat

De huidstructuur wordt versterkt: dichtheid en stevigheid. De huid wordt opgevuld, rimpels vervagen. De huid hervindt haar comfort en glans.Prijs : € 75,00